A la carte
Voorgerechten
Zeeuwse "Creuses" °°° (6 st.) | € 30 |
Tataki van rund | sesam | ponzu | € 30 |
Langoustine | courgette | bisque | kataifi | € 42 |
Tomaat | buratta | citroenverbena | € 31 |
Royal Baerii caviar (Iran) - 30 gr | € 85 |
Hoofdgerechten
Zeebaars | tuinkers | risotto | courgette | € 45 |
Tarbotmoot | Belgische asperges | stekelzwammen | € 55 |
Kreeft | jonge spinazie | mousseline | linzen | € 67 |
Rundsvlees "Holstein" | doperwten | Rossini | € 48 |
Nagerechten
Dame Blanche "Escoffier" (wijze SAVARIN) | € 16 |
Kokos | ananas | steranijs | € 16 |
Dame Blanche SAVARIN | € 16 |
Geaffineerd kaasbordje van Michel Van Tricht | € 19 |